Επίσκεψη του Θεόδωρου Λουλούδη στον Σύνδεσμο Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Πάτρας (Σ.Ε.Β.Ι.ΠΑ.)

Σε συνάντηση με μέλη του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Πάτρας συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητήριου Αχαΐας και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής», Θεόδωρος Λουλούδης.

Η συζήτηση εστίασε εκτενώς σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής της Πάτρας, με τον Θεόδωρο Λουλούδη να αναλύει συγκεκριμένες στρατηγικές και προτάσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης των επιχειρήσεων, υπογραμμίζοντας τη συνεισφορά και την υποστήριξη που μπορεί να επιφέρει το Επιμελητήριο σε αυτές.  Αναφέρθηκε σε θέματα όπως την ανάγκη για βελτίωση των υποδομών, την απλοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και την ενίσχυση της πρόσβασης σε χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ο Θεόδωρος Λουλούδης τόνισε: «Η Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης της περιοχής μας. Το Επιμελητήριο Αχαΐας μπορεί να σταθεί ως αρωγός και να στηρίξει τις επιχειρήσεις με κάθε δυνατό μέσο, με απώτερο σκοπό την αντιμετώπιση των προκλήσεων της σύγχρονης αγοράς, τη διαμόρφωση ενός ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης».

© 2024. All Rights Reserved.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Μάθε τα νέα μας
ErrorHere