Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής» – υποψήφιος πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, Θεόδωρος Λουλούδης επισκέφθηκε το Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις με επιχειρηματίες και φορείς στον εμπορικό πεζόδρομο της Κάτω Αχαΐας. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και στην ανάπτυξή τους, καθώς μοιράστηκαν σκέψεις και προβληματισμούς για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την αξιοποίηση των ευκαιριών, στην περιοχή.

Το Σάββατο 18 Μαΐου, συμμετείχε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κ. Αχαΐας «Αγιος Ταξιάρχης», που προσέλκυσαν περισσότερους από 4.000 ανθρώπους, οι οποίοι προσκύνησαν τις εικόνες από τη Μονή Μανταμάδου Μυτιλήνης.

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου, παρευρέθηκε στην απονομή των Δημοσιογραφικών βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθ. Β. Μπότση στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Ο κ. Λουλούδης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους βραβευθέντες και ως εκδότης της, ιδιαίτερα στους δημοσιογράφους της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Παναγιώτη Ρηγόπουλο και Τάσο Σταθόπουλο, για τις τιμητικές διακρίσεις που έλαβαν. Ο Π. Ρηγόπουλος για την έκδοση του δίτομου Λευκώματος «Καρναβαλική Πάτρα» (24 Γράμματα), αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και καταγραφής. Ο Τ. Σταθόπουλος για την πάνω από 30 χρόνια δημοσιογραφική του πορεία και το εξαιρετικό ερευνητικό του έργο, που αναδεικνύει άγνωστες πτυχές της τοπικής ιστορίας της Αχαΐας, μέσω των Ενθέτων «Επιλογές», κάθε εβδομάδα (από το 2014 έως και σήμερα) στο κυριακάτικο φύλλο της «Πελοπόννησος».

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, ο Θ. Λουλούδης ανέπτυξε τις σπουδαίες αναπτυξιακές δυνατότητες που έχουν τα Καλάβρυτα μέσω αξιοποίησης τοπικών πόρων, προώθησης της επιχειρηματικότητας και ενίσχυσης του Τουρισμού, μιλώντας στην ημερίδα «Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Ορεινή Αχαΐα», παρουσία πλήθος κόσμου, κυρίως επιχειρηματιών, υπό τη διοργάνωση της εφημερίδας «Πελοπόννησος», του pelop.gr, του Peloponnisos FM 104,1, του kalavrytanews.com και της εφημερίδας «Ωρα των Καλαβρύτων». Στο Πολιτιστικό Κέντρο κάθισαν στο ίδιο τραπέζι -για πρώτη φορά- όλοι οι φορείς. Εκκλησία, Δήμος, Χιονοδρομικό, Συνεταιρισμός, ξενοδόχοι, Εμπορικός, Αχαΐα Αναπτυξιακή, Πανεπιστήμιο, επιχειρηματίες και ΜΜΕ. Οι εργασίες ξεκίνησαν με τον χαιρετισμό του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέα Φίλια και την ομιλία του Θανάση Παπαδόπουλου (δημάρχου Καλαβρύτων – προέδρου Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας).

Ο Θεόδωρος Λουλούδης -ως εκδότης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Αχαΐας- υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη το Επιμελητήριο Αχαΐας να συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη, είτε με το να χρηματοδοτήσει απαραίτητες μελέτες είτε με το να μετέχει σε μεγάλες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, που αναπτύσσονται στην περιοχή και να παίρνει πρωτοβουλίες προσέλκυσης επενδύσεων.

© 2024. All Rights Reserved.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Μάθε τα νέα μας
ErrorHere