«Small Talks» με Θ. Λουλούδη και Κ. Γρηγορίου

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Peloponnisos FM 104,1 και η καθημερινή εκπομπή «Πρωινός Τύπος» συνεχίζει τη νέα ενότητα με τίτλο «Small Talks» (09:30-10:00) με καλεσμένους παράγοντες της τοπικής οικονομίας, της πολιτικής και ενεργούς πολίτες. Καλεσμένοι στο στούντιο του Peloponnisos FM 104,1 ήταν την Παρασκευή 21 Ιουνίου ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής» Θόδωρος Λουλούδης και ο διευθύνων σύμβουλος της startup επιχείρησης Crosswalk IQ, Κυριάκος Γρηγορίου.

Ο Κυριάκος Γρηγορίου μίλησε για την βοήθεια που παρέχει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για την ανάδειξη και στήριξη πρωτοβουλιών φοιτητών που κομίζουν καινοτόμες ιδέες με γόνιμο πεδίο επιχειρηματικής εφαρμογής. Ωστόσο, την ίδια στιγμή απουσιάζουν άλλες υποστηρικτικές ενέργειες από την πλευρά της τοπικής οικονομίας. «Αυτό που ψάχνουμε είναι χρηματοδότηση. Πολλές φορές, τα ίδια κεφάλαια των νεοφυών επιχειρήσεων δεν φτάνουν, ειδικά εάν το πρότζεκτ που έχουν είναι πολύ μεγάλο», είπε ο Κυριάκος Γρηγορίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής» και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Θεόδωρος Λουλούδης τόνισε ότι δημιουργικοί και δυναμικοί άνθρωποι με γνώσεις, όπως ο Κυριάκος Γρηγορίου, είναι αναξιοποίητο «χρυσάφι» για την Αχαΐα, η οικονομία της οποίας βρίσκεται στα χειρότερά της. Και ενώ θα έπρεπε αρμόδιοι φορείς, όπως το Επιμελητήριο Αχαΐας να καταγράφουν και να στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες, να νοιάζονται για τις ανάγκες αυτών των νέων και να αναζητούν λύσεις, παραμένουν σε απόσταση.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=JrRByb36pkQ

© 2024. All Rights Reserved.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Μάθε τα νέα μας
ErrorHere