Κλήρης Σωτήρης

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ & BARBER SK KLIRIS

Ονομάζομαι Σωτήρης Κλήρης και έχω γεννηθεί στην Πάτρα, στην περιοχή των Μποζαϊτίκων. Είμαι διαζευγμένος και έχω ένα παιδάκι 13 ετών. Σήμερα, συνεχίζω να ζώ και να εργάζομαι στην Πάτρα. Είμαι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου, με ειδικότητα στην διακοσμητική και απόφοιτος Ιδιωτικής Επαγγελματικής Σχολής Κομμωτικής, με ειδικότητα στην κομμωτική-αισθητική και με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2002. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία σαν υπάλληλος στο κομμωτήριο του πατέρα μου και εδώ και μια δεκαετία, διατηρώ την επιχείρηση σαν ιδιοκτήτης στο κέντρο της Πάτρας, με την ονομασία ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ & BARBER SK KLIRIS.
Συμμετέχω ενεργά ως μέλος στη διοίκηση του ΠΕΑΚ Πατρών, ως ταμίας στη διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας, Ηλείας και Ιονίων Νήσων, ως ταμίας στην Ε.Σ.Κ.Α.Η., ως τακτικό μέλος στο Δ.Σ. των Δημοτικών Κλειστών Γηπέδων (Αλεξιώτισσας, Ροϊτίκων, ΣΕΓΑΣ), έχω θέση υπευθύνου στην ανδρική ομάδα μπάσκετ Α.Σ. ΝΙΚΗ Προαστείου και είμαι πρόεδρος στην Αθλητική Ένωση Προαστείου Α.Ε.Π.
Είμαι ιδιοκτήτης στην ιδιωτική πρωτοβουλία μέσω της ευαισθητοποίησης στην ακαδημία THE SHOT OF HOPE ACADEMY (Η Βολή της Ελπίδας) για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ΑΜΕΑ. Ασχολούμαι εθελοντικά με εκδηλώσεις και προγράμματα ειδικών σχολείων για όλα τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, γιατί πιστεύω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στον αθλητισμό. Το όραμά μου είναι, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι χωρίς διακρίσεις με δικαίωμα συμμετοχής στο όνειρο. Η ενασχόλησή μου με το Επιμελητήριο και το συνδυασμό Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής, θα μου δώσει την ευκαιρία να βάλω ένα λιθαράκι για κάτι καλύτερο, κάτι σπουδαίο στην πόλη που ζω και αγαπώ, με γνώμονα την ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε συνάδελφο. Είμαι πεπεισμένος ότι ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε λύσεις με ένα δυναμικό και μάχιμο επιμελητήριο.

© 2024. All Rights Reserved.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Μάθε τα νέα μας
ErrorHere