Άξονας 1: Το «Επιμελητήριο των πολλών» με ποιοτικές υπηρεσίες για όλους

Το Επιμελητήριο Αχαΐας οφείλει να βρίσκεται στο πλευρό κάθε επιχειρηματία, με ποιοτικές ανταποδοτικές υπηρεσίες, σε κάθε περιοχή της Αχαΐας. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει τα προηγούμενα έτη για βελτίωση της αξιοπιστίας και της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, με κορωνίδα τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, είναι αξιέπαινες. Ωστόσο μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μορφής και μεγέθους, ζητά από το Επιμελητήριο περισσότερη και καλύτερη επικοινωνία όπως και υποστήριξη μέσα από την πλούσια γκάμα εργαλείων και μορφών υποστήριξης που διαθέτει ο Φορέας.

Ειδικά οι μικρές εταιρείες και οι  ατομικές επιχειρήσεις, στις οποίες ο/η επιχειρηματίας αναλώνεται σε ένα συνεχές multitasking που δεν αφήνει χρόνο για αναζήτηση ευκαιριών και πληροφοριών, θα μπορούσαν να αποκτήσουν έναν σημαντικό σύμβουλο, σύμμαχο και συνεργάτη στο πρόσωπο του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Έναν συνεργάτη που θα πληροφορεί για οικονομικά θέματα, θα ενημερώνει για νομοθετικές αλλαγές, θα επιμορφώνει για απαραίτητες ικανότητες, θα προσφέρει ευκαιρίες εξωστρέφειας και χρηματοδότησης για όλες και όλους. Ακόμη και μια επιχείρηση να μη λάβει την απαραίτητη ενημέρωση για εν εξελίξει ή εν αναμονή ευρωπαϊκά/εθνικά προγράμματα χρηματοδότησης, θα πρέπει να λογίζεται ως υστέρηση για το Επιμελητήριο.

Κι όλα αυτά, θα υλοποιηθούν ακολουθώντας τη ψηφιακή μετάβαση που λαμβάνει χώρα σε κάθε τομέα της οικονομίας, που επιτρέπει την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου, ανεξαρτήτως χώρου και χρόνου.

Οι ανάγκες των μελών-επιχειρήσεων είναι πολλές και διαρκώς αυξανόμενες στο πολύπλοκο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε και το Επιμελητήριο μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές, παρέχοντας περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες με πολλαπλασιαστική δράση για την τοπική οικονομία, με «πιο δυνατή φωνή», για όλους.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024. All Rights Reserved.

0
Would love your thoughts, please comment.x
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Μάθε τα νέα μας
ErrorHere