Άξονας 3: Υποστήριξη της επιχειρηματικότητας με αποτελέσματα στην πράξη

  • Αναβαθμίζουμε την λειτουργία της «Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων». Η εταιρεία θα συμβάλλει στην αύξηση των ποσών του ΕΣΠΑ που κατευθύνονται στην επιχειρηματικότητα και την κατανομή των ποσών στους κατάλληλους άξονες και δράσεις. Επίσης, θα διεκδικήσουμε την αύξηση των επιχειρήσεων που είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση.
  • Αναβαθμίζουμε την λειτουργία της «Αχαϊκής Επιμελητηριακής Ανάπτυξης – ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ.» σε τομείς όπως: η εξωστρέφειά της, η επικοινωνία των δράσεων της, η σύνδεση των δράσεων της με τις ανάγκες των μελών, η ουσιαστικότερη συμμετοχή της σε προγράμματα που υπηρετούν τις στοχεύσεις του Ε.Α. και δημιουργούν αξία για τα μέλη του.
  • Αναβαθμίζουμε την λειτουργία του Patras IQ: Το επαγγελματικό management, η ετήσια λειτουργία και η επαρκής χρηματοδότηση του Φορέα οργάνωσής του είναι προϋποθέσεις. Ομοίως και το να τεθούν σαφείς υψηλοί στόχοι από εταίρους που δεσμεύονται για  αυτούς. Τέτοιες είναι η πλειοψηφία των εκθετών να είναι επιχειρήσεις, να γίνει πιο θελκτικό στο κοινό ώστε να το επισκέπτεται, να αποκτήσει τμήμα σχετικό με την εύρεση εξειδικευμένου προσωπικού κ.ά.

© 2024. All Rights Reserved.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Μάθε τα νέα μας
ErrorHere