Άξονας 1: Η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών σε όλα τα μέλη

Εντός του 2025: 
  1. Εντός του πρώτου εξάμηνου του 2025, δημοσιοποιούμε δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιών που απαιτούν φυσική παρουσία και τις αντικατάστασής τους από ψηφιακή και απομακρυσμένη εξυπηρέτηση.
  2. Θα καταστούν πλήρως λειτουργικά  μηχανογραφικά συστήματα του Επιμελητήριου, καθιστώντας το πιο παραγωγικό, διευκολύνοντας την εργασία των εργαζόμενων, και εν τέλει προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες.
  3. Θα αναβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχόμενων πληροφοριών από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, η οποία θα παρέχει πάντα επίκαιρη πληροφόρηση και εξαιρετικά εκτενή. Θα προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες και εύκολη πλοήγηση, θα εμπλουτισθεί με επίκαιρες μελέτες και έρευνες που απαντούν στους δικούς σας προβληματισμούς.
  4. Δεσμευόμαστε για περισσότερες κλαδικές – τομεακές δράσεις ενημέρωσης, υποστήριξης, ανά Επιμελητηριακό τμήμα.
  5. Ο αριθμός των μελών που έλαβαν συμβουλευτική και πάσης φύσεως υποστήριξη κάθε χρόνο, όπως και τα αποτελέσματά της, θα δημοσιοποιούνται. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών θα αξιολογείται κάθε χρόνο από τα μέλη που τις έλαβαν και τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιούνται και αυτά.
  6. Θα τελειοποιήσουμε την βάση δεδομένων των μελών του Επιμελητήριου και θα παράγουμε ετήσιες εκθέσεις με δεδομένα όπως: ο αριθμός των εγγραφών και των διαγραφών, η αύξηση ή η μείωση των μελών, πληροφορίες ανά κλάδο, ανά δήμο κ.α.
  7. Θα συνεργαστούμε με τα Πανεπιστήμιά μας και όποια ιδρύματα χρειαστεί, εκπονώντας μελέτες σχετικές με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Αχαΐα για κάθε έναν από τους κρίσιμους κλάδους του Νομού.
  8. Θα δημιουργήσουμε μητρώα ελεύθερων επαγγελματιών, όπως (ενδεικτικά) οικονομολόγων λογιστών, νομικών, ορκωτών ελεγκτών, οι οποίοι θα παρέχουν υπηρεσίες ενημέρωσης και υποστήριξης προς τα μέλη μας.
  9. Η σημερινή κατάσταση, η μειωμένη ζήτηση συμβουλευτικής υποστήριξης από τα μέλη μας, θα βελτιωθεί θεαματικά. Θα δοθούν λύσεις που θα απευθύνονται τόσο στις ίδιες τις επιχειρήσεις όσο και σε όσους τις εκπροσωπούν, όπως οι λογιστές τους.
Στις προτεραιότητές μας επίσης είναι: 
  • Η υποστήριξη των εξαγωγών, οι φορολογικές και νομικές συμβουλές, οι συμβουλές διαχείρισης χρεών και η παροχή συμβουλών για τις νέες εργασιακές σχέσεις και τις επιδοτούμενες θέσεις εργασίας.
  • Δεσμευόμαστε για περισσότερες πρωτοβουλίες υποστήριξης των ευάλωτων και αδύναμων. Για παρεμβάσεις για τη βελτίωση του φορολογικού, διαπραγμάτευση και διεκδίκηση ακόμα μεγαλύτερου μεριδίου από χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης, εξαντλώντας κάθε περιθώριο.
  • Ενεργειακός και Ψηφιακός μετασχηματισμός. Το Επιμελητήριο θα αναλάβει πρωτοβουλίες ενημέρωσης και στήριξης.
  • Θα δημιουργήσουμε «Συμβουλευτικό» Δ.Σ. σε κάθε κλάδο.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024. All Rights Reserved.

0
Would love your thoughts, please comment.x
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Μάθε τα νέα μας
ErrorHere